Forum Morticia Index du Forum Forum Morticia
Forum dédié à la communication interne et externe de l'association MORTICIA, structure dédiée au soutien et au développement des musiques actuelles. Site officiel : http://morticia.asso.free.fr
 
 PortailPortail  FAQFAQ   RechercherRechercher   MembresMembres   GroupesGroupes   S’enregistrerS’enregistrer 
 ProfilProfil   Se connecter pour vérifier ses messages privésSe connecter pour vérifier ses messages privés   ConnexionConnexion 

No lights during show but Hardware Utility works fine

 
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet    Forum Morticia Index du Forum -> MATERIEL -> LUMIERES
Sujet précédent :: Sujet suivant  
Auteur Message
JoeClark
Membres

Hors ligne

Inscrit le: 25 Oct 2017
Messages: 97
Masculin

MessagePosté le: Ven 8 Déc - 09:10 (2017)    Sujet du message: No lights during show but Hardware Utility works fine Répondre en citant

Hello,


I've been running LOR shows for approximately 10 years now without any major issues. At the conclusion of last season, I bought a laptop to be dedicated to only running the lights. Now that I have everything installed, set up, etc, I'm running into an issue I've never had before and haven't found other threads with the same issue.


I verified my Network Preferences on the laptop match what they were on the previous PC (I have 2 networks - a regular at 500K and auxiliary at 57.6K due to age of the 16-channel controllers). I've run the Hardware Utility and all devices are found and I can test each channel, and the lights work fine. So all appears to be good to go.


But then when I initiate the show, only the audio comes through - all lights stay dark. I've gone into the Sequence Editor and double checked the channel settings there as well to ensure they are showing the correct networks, unit ids, etc.


I'm dumbfounded at this point. Any thoughts?


please help


Thanks !


I didn't find the right solution from the internet.


References:
http://forums.lightorama.com/topic/45128-no-lights-during-show-but-hardware-utility-works-fine/




animated ads
Revenir en haut
Publicité






MessagePosté le: Ven 8 Déc - 09:10 (2017)    Sujet du message: Publicité

PublicitéSupprimer les publicités ?
Revenir en haut
Montrer les messages depuis:   
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet    Forum Morticia Index du Forum -> MATERIEL -> LUMIERES Toutes les heures sont au format GMT + 1 Heure
Page 1 sur 1

 
Sauter vers:  

Index | Panneau d’administration | creer un forum | Forum gratuit d’entraide | Annuaire des forums gratuits | Signaler une violation | Conditions générales d'utilisation
Powered by phpBB © 2001, 2018 phpBB Group
Traduction par : phpBB-fr.com